LIMUZIN Bérlési feltételek

Itt fontos információkat olvashatsz szolgáltatásunkról
Kérlek, olvasd végig!

 

A limuzin bérlés feltételei:

 

Kizárólag írásbeli megrendelést tudunk elfogadni interneten, sms-ben, emailben vagy személyesen. A bérléssel kapcsolatos bármilyen változást írásban kérjük.

 

A megrendelés akkor elfogadott, ha azt Írásban visszaigazoljuk.

 

A dátumváltozást (lemondást leszámítva) a bérlésben beálló bármiféle változást a bérlés kezdetét 48 órával megelőzően áll módunkban térítésmentesen elfogadni, változás esetén a teljesítést csak korlátozottan tudjuk garantálni.

 

A fizetés két részletben történik. A megrendeléskor a teljes bérleti díj 30%-nak megfelelő foglalót kell átutalni vagy készpénzben megfizetni. A fennmaradó bérleti díj megfizetése a szolgáltatás megkezdésekor készpénzben, a helyszínen, előre történik.

 

Megrendelő tudomásul veszi, hogy az igényelt bérlési szolgáltatás megkezdése előtt legalább 2 nappal a foglalót  megfizeti. Megrendelő csak a foglaló megfizetése, valamint az írásos visszaigazolás révén válik jogosulttá a gépkocsi bérlésére. A megrendelés lemondása esetén a foglaló vissza nem térítendő.

 

Sürgős szükség esetén (a megrendelt autó műszaki hibás, törött; extrém időjárási körülmények: hó, árvíz stb.) 72 órával a szolgáltatást megelőzően a megrendelést írásban mindenféle jogkövetkezmény nélkül jogomban áll lemondani, ebben az esetben a foglaló előlegnek tekintendő és visszajár megrendelőnek. Amennyiben az előre nem látható esemény (baleset, műszaki hiba) a kiállási helyre való úton történik, a foglaló előlegnek tekintendő és visszafizetésre kerül megrendelőnek.
A járművek kizárólag saját sofőrrel vehetők igénybe.

 

Áraink tartalmazzák az ÁFA összegét. De nem tartalmazzák az esetlegesen felmerülő autópálya-, parkolási- és belépő díjakat, valamint vidéki és/vagy többnapos igénybevétel esetén a sofőr szállásköltségét, ellátását.
A többlet bérleti időt megkezdett ¼ órákban számoljuk..

 

Műszaki hiba esetén stratégiai partnereimtől csereautót biztosítok, de nem áll módomban garantálni akár a teljes, akár a részleges hasonlóságot.
A gépkocsikban tilos az étkezés, a nyílt láng használata és a dohányzás!

 

Ha az igénybevétel időtartama alatt a gépjárműben olyan kár keletkezik, amelyet a szolgáltatást igénylő személy vagy hozzátartozója, meghívottja okozott, a felmerülő költségek megrendelőt terhelik, melyet 24 órán belül köteles megtéríteni. Rongálás, szennyezés esetén megrendelő felelős az okozott kár megtérítéséért, valamint az aznap kieső következő megrendelésekért is.

 

Budapesten területén kívül km költséget számolunk

 

A bérlési idő a kiálláskor (az igényelt időpontban és helyszínen) kezdődik és akkor végződik, mikor megrendelő már nem tart további igényt a kocsira és a bérleti díjat megfizette.
Budapesten kívül km költséget számolunk (200-250 Ft/km)

 

A gépkocsivezető belátása szerint megtagadhatja a szűk, a súlyosan rongált, a sáros, a földes utakra való behajtást. A jármű közlekedésére a KRESZ szabályai érvényesek és betartandóak.

 

Bérlő tudomásul veszi, hogy az eseményen fényképek készülhetnek, melyet a szolgáltató korlátlanul használhat marketing céllal. Amennyiben bérlő ehhez nem járul hozzá, kérem, előre jelezze.
Fotós szolgáltatásunkkal kapcsolatban elvárásokat nem fogadunk el (ez ajándék). A képeket a Google Drive tárolóba töltjük fel, általában 1-3 héten belül. Egyéb igény esetén (emailben küldött képek, retus, fotózás megrendelő igénye szerint, papír képek stb.) díjat számolunk fel, melyet előre egyeztetünk.

 

A limuzin vezetőjének jogosultsága van az erősen ittas, felelőtlen, másokat és/vagy magát veszélyeztető, garázda utas kiszállítására, valamint az utazás megszakítására.

 

Biztonsági okokból tilos a gépkocsi ablakából kihajolni, ablakkeretére ülni vagy a limuzin tetejére kiállni, kiülni és ilyen módon ott utazni!

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram