LIMUZIN Bérlési feltételek

Itt fontos információkat olvashatsz szolgáltatásunkról
Kérlek, olvasd végig!

 

A limuzin bérlés feltételei:

 

Kizárólag írásbeli megrendelést tudunk elfogadni interneten, sms-ben, emailben vagy személyesen. A bérléssel kapcsolatos bármilyen változást írásban kérjük.

 

A megrendelés akkor elfogadott, ha azt Írásban visszaigazoljuk.

 

A dátumváltozást (lemondást leszámítva) a bérlésben beálló bármiféle változást a bérlés kezdetét 72 órával megelőzően áll módunkban térítésmentesen elfogadni, változás esetén a teljesítést csak korlátozottan tudjuk garantálni.

 

A fizetés két részletben történik. A megrendeléskor a teljes bérleti díj kb. 30%-nak megfelelő foglalót kell átutalni vagy készpénzben megfizetni. A fennmaradó bérleti díj megfizetése a szolgáltatás megkezdésekor készpénzben, a helyszínen, előre történik.

 

Megrendelő tudomásul veszi, hogy az igényelt bérlési szolgáltatás csak a foglaló megfizetésének visszaigazolása esetén érvényes.  A megrendelés lemondása esetén a foglaló vissza nem térítendő.

 

Sürgős szükség esetén (a megrendelt autó műszaki hibás, törött; extrém időjárási körülmények: hó, árvíz stb.) 24 órával a szolgáltatást megelőzően a megrendelést írásban mindenféle jogkövetkezmény nélkül jogomban áll lemondani, ebben az esetben a foglaló előlegnek tekintendő és visszajár megrendelőnek. Amennyiben az előre nem látható esemény (baleset, műszaki hiba) a kiállási helyre való úton történik, a foglaló előlegnek tekintendő és visszafizetésre kerül megrendelőnek.
A járművek kizárólag saját sofőrrel bérelhetők.

 

Áraink tartalmazzák az ÁFA összegét. De nem tartalmazzák az esetlegesen felmerülő autópálya-, parkolási- és belépő díjakat, valamint vidéki és/vagy többnapos igénybevétel esetén a sofőr szállásköltségét, ellátását.
Áraink Budapest belvárosában érvényesek.
Többlet költséget csak előre egyeztetés alapján számolunk.
A többlet bérleti időt megkezdett ¼ órákban számoljuk.

Műszaki hiba esetén stratégiai partnereimtől csereautót kérek, de nem áll módomban garantálni akár a teljes, akár a részleges hasonlóságot.

A gépkocsikban és azok tetején is, tilos az étkezés, a nyílt láng használata és a dohányzás!

Ha az igénybevétel időtartama alatt a gépjárműben olyan kár keletkezik, amelyet a szolgáltatást igénylő személy vagy hozzátartozója, meghívottja okozott, a felmerülő költségek megrendelőt terhelik, melyet 24 órán belül köteles megtéríteni. Rongálás, szennyezés esetén megrendelő felelős az okozott kár megtérítéséért, valamint az aznap kieső következő megrendelésekért is.

 

A bérlési idő a kiálláskor (az igényelt időpontban és helyszínen) kezdődik és az előre igényelt időpontban végződik.
Csúszás esetén természetesen az autó érkezésétől számít a bérleti idő. 
A megrendelőt kérjük, hogy legyen elérhető telefonon a megrendelés előtt néhány órával, vagy írásban közölje egy kontakt személy nevét, elérhetőségét!
Menet közbeni (megredelő által kért) időtartam rövidítés esetén is a szerződött összeget kell megfizetni!

 

A gépkocsivezető belátása szerint megtagadhatja a szűk, a súlyosan rongált, a sáros, a földes utakra való behajtást. A jármű közlekedésére a KRESZ szabályai érvényesek és betartandóak.

 

Bérlő tudomásul veszi, hogy az eseményen fényképek készülhetnek, melyet a szolgáltató korlátlanul használhat marketing céllal. Amennyiben bérlő ehhez nem járul hozzá, kérem, előre jelezze!
Fotós szolgáltatásunkkal kapcsolatban elvárásokat nem fogadunk el (ez ajándék)! A képeket a Google Drive tárolóba töltjük fel, általában 1-3 héten belül. Egyéb igény esetén (emailben küldött képek, retus, fotózás megrendelő igénye szerint, papír képek stb.) díjat számolunk fel, melyet előre egyeztetünk.

 

A limuzin vezetőjének jogosultsága van az erősen ittas, felelőtlen, másokat és/vagy magát veszélyeztető, garázda utas kiszállítására, valamint az utazás megszakítására.

 

Biztonsági okokból tilos a gépkocsi ablakából kihajolni, ablakkeretére ülni vagy a limuzin tetejére kiállni, kiülni és ilyen módon ott utazni!