Az emlékezetes esküvő titkai

Tapasztalt esküvő illetve rendezvényszervezőként összegyűjtöttem néhány fontos gondolatot mire figyeljetek oda, ha sikeres esküvőt akartok. Sajnos nem létezik egy mindenre és mindenkire minden esetben érvényes recept, de a legfontosabb szabály hogy Ti legyetek a főszereplők. A legszebb, legemlékezetesebb esküvők mindig attól váltak varázslatossá, hogy a pár tagjai ragyogtak és ragyogtatták egymást, élvezték a figyelmet és azt, hogy ez a nap róluk szól.

Ti csak ragyogjatok!

Ezt a ragyogást minden és mindenki átvette, az aggódás elillant, hiszen már előtte minden meg volt szervezve, profi szolgáltatók megbízva és mindenki tudta a dolgát. Ez nem azt jelenti, hogy ne legyen minden tökéletes és nem kell, hogy gördülékeny legyen, de Ti akkor és ott magatokra és egymásra figyeljetek, és ne azon aggódjatok ízlik-e az étel vagy megfelelő hőmérsékletű-e a bor. Elvárás a  gyönyörű dekoráció, a hibátlan catering amelyhez  jó szívvel ajánljuk a stylecatering csapatát , emellett a változatos igényes zenét játszó zenekar és minden más tökéletes legyen.

A megfelelő hozzáállás a lazaság. Mindenki érezze jól magát, aki nem ezt választja, az hozzá tartozik, azt is szabad.  Több hónapnyi gondos szervezés után, már megy minden magától, hagyni kell a dolgokat történni. A profi szolgáltatók mindenre odafigyelnek, azért vannak.

Mire figyeljetek a menü összeállításánál?

A menü összeállításánál eszetekbe ne jusson mindenkit megkérdezni. Ha ezt választjátok, akkor mindenkinek lesz egy kívánsága és lehetetlen lesz összehangolni. Amire figyeljetek oda, hogy járjatok a kedvében a húsevőknek a vegánoknak, vegetáriánusoknak és a valamilyen étel allergiával vagy cukorbetegséggel küzdő vendég se maradjon éhen. A vendéglista összeállításánál érdemes a nevek mellé ezeket megjegyzésben rögzíteni. A menü összeállításánál a vendégsereg összetételére is figyeljetek, ha sok az idős ember illetve kisgyerek az ő igényeik is eltérhetnek kissé az átlagtól.

Ha minden finom akkor elégedettek lesznek a vendégek és hajlandóak lesznek akár új ízeket is megkóstolni. A catering szolgáltatás a stylecateringnél úgy működik, hogy a kívánságok és a rendelkezésre álló keret tükrében születik meg a menü összeállítás. Kiindulási alap lehet a menyasszony vagy a vőlegény kedvence.

Csak profikat bízzatok meg

Az esküvő minden mozzanatára vonatkozik, hogy csakis profikat érdemes megbízni, az esküvőszervező, esküvői autó, zenekar és minden más tekintetében.  A dolgát magas szinten értő szakembert a nyugalmáról lehet felismerni. Ő nem áraszt el a kérdéseivel, hanem megoldásokat kínál, amelyből választhattok, és nem létezik számára lehetetlen.  A számotokra megfelelő szolgáltatókról érdeklődhettek ismerősöktől, blogokból és más szolgáltatóktól. Egy jó esküvőszervező több éves tapasztalattal már tudni fogja, kit ajánljon, aki nem okoz csalódást.

 

 

.