Menyasszonyi autó díszítése: milyen autót, hogyan díszítsek?

Ha már megvan a megfelelő jármű a nagy napra, ami lehet akár luxus autó, mókás autó, veterán jármű, limuzin, lovas hintó, egyedi jármű (pl. motor, tűzoltó, rendőrautó stb.) akkor jó ha a menyasszonyi autó díszítése is tükrözi az esküvőd stílusát!

Érdemes figyelembe venned, hogy ha az autó a rokonság egyik napi használatban lévő luxus kocsija, akkor dekorációval tudod kiemelni, hogy ez most a te nagy napod menyasszonyi autója.
A virág, szalag, masni legyen kontrasztos a menyasszonyi autó színével. Vedd azt is figyelembe, hogy mi lesz az esküvőd színe!
De már jó előre megtervezheted, hogy milyen idényvirágok lesznek az esküvőd dátumán, hogy azoknak megfelelően tudj tervezni.
Egy mai, modern menyasszonyi luxusautót érdemes feltűnően (kontrasztos virágokkal, látványos szalagokkal, masnikkal díszítened)! Látszódjon, hogy ez most nem csak az egyik autó nászmenetben, hanem A menyasszonyi autó!

Amennyiben nyújtott limuzin lesz a menyasszonyi autód, gondolj arra, hogy az emberek mindig a menyasszonyt keresik a szemükkel egy esküvői menet láttán. A limuzint is érdemes dekorációval megkülönböztetni, hogy ez most egy különleges alkalom és nem egy szülinap vagy lánybúcsú! A limuzin már méretei miatt is a nagy és látványos dekorációt követeli magának! Ha te is szeretnél látszani, válassz olyan limot, melynek nagy tetőablaka van. Ha már menyasszony vagy a nagy napodon, akkor mutasd meg magad az embereknek! Az elismerő dudálások, integetések, mosolyok még szebbé fogják tenni a nagy napodat

Egy önmagában is feltűnő veterán autón viszont gyakran csak ront az összképen, ha agyondíszíted! Sok veterán menyasszonyi autóra elég csak egyetlen szalag + masni. Az autó és a menyasszony látványa együtt már így is hatalmas érdeklődést kelt.

Menyasszonyi autó díszítése: 5 jó tanács

  1. Tervezz úgy, hogy a sofőrnek megfelelő kilátása legyen az autóból! Az óriás csokor lehet, hogy mutatós, de akkor valószínűleg szükség lesz a kocsi mellé egy vakvezető kutyára is! 🙂
  2. A menyasszonyi autó díszítése NE tartalmazzon éles, kemény, karcoló, ragacsos dolgokat.
    Úgymint drót, gyöngy, tű, ragasztószalag, ragasztó stb. ami károsíthatja az autó fényezését!
  3. Szalagok, masnik elhelyezésekor gondolj arra, hogy az autó nem csak áll, hanem bizony mehet akár 60-80 km/h-s sebességgel is. A szélvédő vagy tükör elé belobogó díszek zavaróak, veszélyesek lehetnek.
  4. Egyedi rendszámot inkább a meglévő alá, fölé, mellé tegyél még ha vállalod is a rendszám nélküli közlekedés büntetését is. Sok helyen kamerás beléptető rendszer van. Problémás lehet a „Jancsi és Juliska” azonosító! J
  5. Látványos, ritka veterán autón sokszor a kevesebb több! Elég arra akár csak egy minimális virág és/vagy masni!

Menyasszonyi autó díszítése: ötletek – különleges díszek

A menyasszonyi autó díszítése lehet akár mókás is! Az esküvői tortára is szoktak vicces házaspár figurákat tenni.
Csak 1 ötlet, mert nem láttam még sok helyen, a fotós, mágneses matrica. Bármilyen képpel megcsináltathatod!
A vicces feliratok, dobozok, gyöngyök, matricák, fényképes matricák, konzervdobozok, rendszámok, babák mind-mind apró, de érdekes színfoltjai lehetnek a menyasszonyi autódnak. Maga az autó választása is lehet nem szokványos, ami esetleg kapcsolódik az ifjú pár munkájához, hobbijához.
Ilyen lehet: kamion, mentő, tűzoltó, segway, riksa, tuktuk, oldalkocsis motor, munkagép, motorcsónak, katonai jármű stb,, stb., stb..